Het dragen van Nylonkousen

Het dragen van nylonkousen

Ik heb elders op het Internet gelezen dat kousen van het merk Gio wat groot "vallen" en dat je ze altijd een maat kleiner moet bestellen. Klopt dit ? Ik ben 1.86 m. lang en heb schoenmaat 43, moet ik dan maat 10,5 of 11 bestellen? mvg, Peter

Draag ik de slip boven of onder mijn jarretellegordel?

Zijn echte nylonkousen wel comfortabel?

Maken kousen van mij een lustobject?

Zijn er meer mensen met waardering voor echte nylonkousen?

Waarom ladderen nylonkousen meestal omhoog?

Is het dragen van echte nylonkousen niet heel erg duur?

Ik heb nieuwe echte Nylonkousen, zijn ze niet te lang?

Zijn echte Nylonkousen rekbaar?

Hoe moet ik een jarretellegordel dragen?

Hoewel ze lang lijken zijn ze meestal toch te kort is mijn indruk. Hoe komt dat toch?

Weet iemand waarom er soms baleinen zitten in de voorkant van een jarretellegordel? Mijn indruk is dat ze eerder lastig zijn dan nuttig. Ze gaan soms vreemd bol staan en drukken dan met de onderkant in je vel.

Hoe voorkom ik beschadiging van mijn nylonkousen bij het aantrekken?

Zijn er ook kousen voor de vrouw met 'een maatje meer'?

Ik blijf lingerie on line kopen riskant vinden, zeker slips en bh's. Secrets in lace is geweldige lingerie. Is die in Europa ergens in een winkel te koop ?La Perla

Waarom zou ik kiezen voor FFN of RHT nylons? Kousen met lycra zijn veel goed koper en volgens mij passen ze beter door de rek die erin zit. Of heb ik het mis?

Worden er tegenwoordig nog nylonkousen met ladderstop nog gemaakt? Vroeger stond dat wel eens op de verpakking van nylons.

Wij hebben nogal moeite om de juiste maat kousen te vinden, mijn vriendin is vrij lang, 1.77, heeft behoorlijk lange benen en schoenmaat 44. Onze voorkeur gaat uit naar Cubanheel.

Wij zijn op zoek naar dunne hold up kousen kunt u ons advies geven?

Soms zie je ook foto's van jarretels maar dan niet met de gewone clips maar met klemmen net als bij een bretels.De kous wordt er tussen geklemd en de bovenste metalen klem drukt de kous dan vast.Wie heeft hier ervaring mee en waar zijn die klemmen eventueel te koop.

Mijn vrouw heeft schoenmaat 38 en de binnenzijde van haar been is 82 cm! Lange benen en kleine voeten dus. Welke maat voor ff kousen moeten we kiezen?....

Hoe dragen jullie een Open Bottom Girdle? Slip eronder is niet makkelijk met toilet gebruik en er over heen zit volgens mij niet confortabel. Moet het dan zonder slip?

Hoe wordt de kwaliteit en prijs bepaald van nylons en wat is het verschil tussen nylons die verkocht worden in een doosje en opgeplooide nylons in een zakje?

Waarom hebben Fully Fashioned Kousen een gat aan de achterzijde?

Graag had ik van iemand geweten, aangezien ik een rijkelijke collectie bezit van allerhande nylonkousen, of deze met de tijd bij het niet dragen ervan ook kunnen slijten ("versterven"?). Desondanks dat deze ook bewaard worden in een aparte doos?

Over het algemeen ben ik tevreden over de kwaliteit, prijs en levering van nylonkousen, doch ik stelde bij aankoop van het voorlaatste paar vast dat de ene kous enkele cm korter was dan de andere. Hoe komt dit ?

Kun je ladders tegenhouden en eventueel laten repareren?

Naadnylons: de hielen. Er bestaan verschillende benamingen voor de afwerking van de hielen, welke zijn die en vanwaar de oorsprong van de namen?

Mijn ervaring met kousen beperkt zich tot nu toe tot hold-up kousen. Toch wil ik binnenkort ook een jarreteles gaan dragen. Zijn hier voor aparte kousen nodig, of kunnen hold-up kousen ook met jarreteles gedragen worden?

Ik draag regelmatig nylons, doch met aankomst van de winter draag ik nu en en laarzen boven de nylons en stel vast dat de laarzen de nylons wat beschadigen aan de bnnenkant van de rits. Hoe op te lossen ?