»

Welkom op My-Elegance!

Echte nylonkousen geven de vrouw extra charme, elegantie en een waardige uitstaling.
Veel vrouwen zijn hier reeds van overtuigd en dragen dan ook (dagelijks) kousen met veel plezier.

De echte nylonkousen worden tegenwoordig vaak als ouderwets en/of ordinair bestempeld, dit geheel ten onrechte. Ze passen zeker nog in het modebeeld van de 21-ste eeuw en bieden een draagcomfort die nog maar zelden is overtroffen.
Dit mede omdat je echte kousen niet alleen draagt maar in combinatie met de juiste lingerie, welke je lichaam extra (persoonlijke-) uitstraling geeft zoals een jarretellegordel, corset of gaine.

Op onze website verstrekken wij informatie aan iedereen om het dragen van echte kousen (nylons) te bevorderen. We geven je een beeld over de historie van de beenmode en nylonkous tot aan de dag van vandaag. Hierbij worden aspecten belicht zoals: mode, techniek, samenleving en cultuur.

Heb je nog vragen, opmerkingen of aanvullende informatie? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via dit contactformulier. Schrijf ook gerust in ons gastenboek.

Over de auteur

Annebel

Momenteel bestaat het team van My-Elegance uit Annebel en Ernst.
Samen met bijdrage’s, die wij van diverse personen en groepen mochten ontvangen, hebben we deze site opgezet om de echte nylonkous en de bijbehorende elegantie te promoten.
Wij zijn er van overtuigd dat het geheel van echte nylonkousen en stijlvolle lingerie een element toevoegd aan je levenstijl die veel charme, zelfvertrouwen en voldoening oplevert.
We hopen met deze site de drempel naar het respectvol dragen van echte (nylon-)kousen te kunnen verlagen zodat nog veel meer mensen hiervan kunnen genieten. Dit geldt zeker in de eerste plaats voor de draagster van dit waardevolle kledingstuk.