«

»

Zomerkousen: laat je benen stralen, ook op zonnige dagen!

DIM Up Teint de SoleilWanneer de ‘R’ weer uit de maand is en de zomer in zicht betekent dit voor velen dat naast de vitamine pillen ook de kousen weer de kast in gaan. Zeker de verbanning van de kousen is eigenlijk zeer jammer.
Dit omdat bij een juiste keuze van kousen ze ook perfect geschikt zijn voor deze zomer periode in het jaar: ze zijn koel en geven je benen net een tintje kleur waar een bloot been, wat uitstraling betreft, niet tegen op kan!

DIM Up Zomerkousen bij Stockings To Go BeenmodeVerschillende fabrikanten brengen dan ook weer deze zomerkousen op de markt die gemaakt zijn van de lichtste en moderne garens, veelal 7 tot 17 denier. Hierdoor kun je ook op zomerse dagen, wanneer het wat warmer is, heerlijk genieten omdat ze luchtig en comfortabel dragen.
Zomerkousen zijn er in vele kleuren die perfect te combineren zijn met de fleurige zomermode.

DIM Up Zomerkousen bij Stockings To Go BeenmodeEen goed voorbeeld zijn de ‘Fresh UP’-collectie van KUNERT en de ‘Teint de Soleil’ van DIM. Super dun, zacht, zodat ze een natuurlijke en perfecte onopvallende verschijning vormen. Ze geven een zelfverzekerd gevoel door de toepassing kwalitatief sterk gebreid materiaal en zijn er in diverse zomerse tinten. Zodoende wordt het mogelijk om er zowel op je werk als in je vrije tijd geweldig uit te zien.

Kortom: mocht je nog twijfelen of het nog niet gedaan hebben, het is de tijd om de overstap te maken en ook in de zon van beenmode te genieten…
De collectie zomerkousen van DIM en KUNERT zijn onder andere verkrijgbaar bij Stockings To Go – Beenmode.

Over de auteur

Annebel

Momenteel bestaat het team van My-Elegance uit Annebel en Ernst.
Samen met bijdrage’s, die wij van diverse personen en groepen mochten ontvangen, hebben we deze site opgezet om de echte nylonkous en de bijbehorende elegantie te promoten.
Wij zijn er van overtuigd dat het geheel van echte nylonkousen en stijlvolle lingerie een element toevoegd aan je levenstijl die veel charme, zelfvertrouwen en voldoening oplevert.
We hopen met deze site de drempel naar het respectvol dragen van echte (nylon-)kousen te kunnen verlagen zodat nog veel meer mensen hiervan kunnen genieten. Dit geldt zeker in de eerste plaats voor de draagster van dit waardevolle kledingstuk.