«

»

Vogue nummer 5, een gemiste kans voor nylonkousen?!

Vogue nr. 5, september 2012.Na de super uitdagende cover van de nieuwe Vogue nr 5 gezien te hebben was ik bijzonder benieuwd naar wat er nog meer te melden was over de modetrends voor het komende seizoen.

Helaas liep dit uit op een teleurstelling. Voor het dragen van jarretels zijn er diverse trends waarmee je toch aardig uit de voeten zou moeten kunnen, zoals Burlesque, Pin Up en mode iconen als Madonna en Lady Gaga. Ondanks dat weet men een jarretelgordel van 200 Euro modieus te verkrachten en te combineren met een slonzige panty. Wat men er mee wilt bereiken is mij niet duidelijk maar een gemiste kans zeker.

Vogue nr. 5, september 2012, een gemiste kans voor nylonkousen?!

Over de auteur

Annebel

Momenteel bestaat het team van My-Elegance uit Annebel en Ernst.
Samen met bijdrage’s, die wij van diverse personen en groepen mochten ontvangen, hebben we deze site opgezet om de echte nylonkous en de bijbehorende elegantie te promoten.
Wij zijn er van overtuigd dat het geheel van echte nylonkousen en stijlvolle lingerie een element toevoegd aan je levenstijl die veel charme, zelfvertrouwen en voldoening oplevert.
We hopen met deze site de drempel naar het respectvol dragen van echte (nylon-)kousen te kunnen verlagen zodat nog veel meer mensen hiervan kunnen genieten. Dit geldt zeker in de eerste plaats voor de draagster van dit waardevolle kledingstuk.