«

»

Uitgaanstip: Lang Leve Lingerie!

Tot 31 decemeber 2012 (de duur is verlengd) vindt in het Museum van de Vrouw te Echt de tentoonstelling Lang Leve Lingerie plaats. Lang Leve Lingerie neemt je mee op een interactieve reis door de tijd, waarbij de geschiedenis van ondermode centraal staat. Deze tentoonstelling is mede mogelijk gemaakt door Triumph.

Op speelse wijze mag je gluren in paskamers, onder de rok kijken en ontdek je sinds wanneer vrouwen de BH, beenmode in de vorm van nylons, kousen, de panty en een string dragen. Uiteindelijk kun je zelfs ervaren hoe het voelt om een korset te dragen en wat voor een effect een crinoline heeft op je figuur. Kijken, luisteren, passen, voelen en beleven!

Meer informatie is te vinden op www.museumvandevrouw.nl .

Lang Leve Lingerie

Over de auteur

Annebel

Momenteel bestaat het team van My-Elegance uit Annebel en Ernst.
Samen met bijdrage’s, die wij van diverse personen en groepen mochten ontvangen, hebben we deze site opgezet om de echte nylonkous en de bijbehorende elegantie te promoten.
Wij zijn er van overtuigd dat het geheel van echte nylonkousen en stijlvolle lingerie een element toevoegd aan je levenstijl die veel charme, zelfvertrouwen en voldoening oplevert.
We hopen met deze site de drempel naar het respectvol dragen van echte (nylon-)kousen te kunnen verlagen zodat nog veel meer mensen hiervan kunnen genieten. Dit geldt zeker in de eerste plaats voor de draagster van dit waardevolle kledingstuk.