«

»

Queen of Pop verrast met nylonkousen in haar outfit.

Madonna in nylonkousen en jarretelsMadonna (54) mag zich met recht de Queen of Pop noemen en ze heeft dit weekend op een voor haar bekende wijze vriend en vijand verbaasd door op de rode loper van de Billboard Music Awards in Las Vegas te verschijnen in een op lingerie gebaseerde outfit.

 

Ze droeg een slip in combinatie met jarretels en kousen wat een gewaagde maar toch elegante uitstraling gaf. Helaas verwarren tegenwoordig veel journalisten jarretelkousen met een panty. Moet niet gekker worden…. 😉

 

Tijdens de awardshow kreeg Maonna de Top Touring Artist Award voor haar succesvolle MDNA-tour in 2012. Daarnaast ze de award voor Top Dance Artist en Top Dance Album voor de plaat MDNA.

madonna-2013-billboard-music-awards-1

Over de auteur

Annebel

Momenteel bestaat het team van My-Elegance uit Annebel en Ernst.
Samen met bijdrage’s, die wij van diverse personen en groepen mochten ontvangen, hebben we deze site opgezet om de echte nylonkous en de bijbehorende elegantie te promoten.
Wij zijn er van overtuigd dat het geheel van echte nylonkousen en stijlvolle lingerie een element toevoegd aan je levenstijl die veel charme, zelfvertrouwen en voldoening oplevert.
We hopen met deze site de drempel naar het respectvol dragen van echte (nylon-)kousen te kunnen verlagen zodat nog veel meer mensen hiervan kunnen genieten. Dit geldt zeker in de eerste plaats voor de draagster van dit waardevolle kledingstuk.