«

Word jij de nieuwe Miss Nylon Stockings 2014?

Nylonkousen bij Pathe

Voor de echte liefhebsters van nylonkousen kunnen hun hart nu ophalen met een prachtig archief op internet waar je de elegantie en romantiek van echte nylonkousen in al zijn glamour terug kunt zien.
British Pathé was een van de toonaangevende namen in de wereld van nieuwsreportages en documentaires in de periode van 1910 tot 1970. Precies de periode waarin nylonkousen hun opkomst en furore maakte en zodoende produceerden ze veel bijzonder filmmateriaal.
Tot op heden alleen getoond in de bioscoop en hun persoonlijke archief maar nu ook publiekelijk beschikbaar via YouTube!

Over de auteur

Annebel

Momenteel bestaat het team van My-Elegance uit Annebel en Ernst.
Samen met bijdrage’s, die wij van diverse personen en groepen mochten ontvangen, hebben we deze site opgezet om de echte nylonkous en de bijbehorende elegantie te promoten.
Wij zijn er van overtuigd dat het geheel van echte nylonkousen en stijlvolle lingerie een element toevoegd aan je levenstijl die veel charme, zelfvertrouwen en voldoening oplevert.
We hopen met deze site de drempel naar het respectvol dragen van echte (nylon-)kousen te kunnen verlagen zodat nog veel meer mensen hiervan kunnen genieten. Dit geldt zeker in de eerste plaats voor de draagster van dit waardevolle kledingstuk.