«

»

Doutzen schittert in nylonkousen in show Victoria’s Secret

Doutzen Kroes schitterende woensdag 7 november in sexy lingerie op de catwalk van de Victoria’s Secret Fashion Show.
Deze vrouw is natuurlijk op zich al een bijzondere verschijning en maar deze combinatie met nylonkousen in een hedendaagse setting extra mooi.

Nu zullen de meeste al wel gemerkt hebben dat ik de laatste tijd kritischer op datgene wat gepresenteerd wordt door vooraanstaande merken en bladen. Het dragen van nylonkousen kan op verschillende manieren maar moet vooral voor de draagster plezierig en comfortabel zijn. Helaas lijken vooraanstaande merken zoals Victoria’s Secret maar ook Marlies Dekkers dit niet echt belangrijk te vinden. De moderne ontwerpen van hun jarretelgordels zijn in eerste instantie bedoeld als decoratie maar kunnen de rol van het ophouden van kousen nauwelijks waarmaken. De jarretels zijn te slap en met slechts vier stuks wordt het problematisch om de nylonkousen op hun plaats te houden. Het feit dat men ze vaak showt in combinatie met Hold Ups zegt genoeg.
Hopelijk komen ze snel tot het besef dat ze vrouwen om deze manier tekort doen en deugdelijke jarretelgordels in hun collectie gaan opnemen. Op deze manier wordt het elke keer weer een afknapper voor de vrouw die de stap zet en slechts een eenmalige ervaring. OK, als een romantische setting in de slaapkamer je doel is ook dan verdient het meer kwaliteit en waarde voor de vrouw.

Over de auteur

Annebel

Momenteel bestaat het team van My-Elegance uit Annebel en Ernst.
Samen met bijdrage’s, die wij van diverse personen en groepen mochten ontvangen, hebben we deze site opgezet om de echte nylonkous en de bijbehorende elegantie te promoten.
Wij zijn er van overtuigd dat het geheel van echte nylonkousen en stijlvolle lingerie een element toevoegd aan je levenstijl die veel charme, zelfvertrouwen en voldoening oplevert.
We hopen met deze site de drempel naar het respectvol dragen van echte (nylon-)kousen te kunnen verlagen zodat nog veel meer mensen hiervan kunnen genieten. Dit geldt zeker in de eerste plaats voor de draagster van dit waardevolle kledingstuk.