«

»

De echte Fully Fashioned Nylonkousen van GIO mooier dan ooit!

Nylonkousen van GIO kennen een rijke historie en zijn fameus om hun klassieke uitstraling en perfecte afwerking.
Zo zijn er de bekende RHT Nylons (Reinforced Heel and Toe) die weer in productie zijn voor de basieke kleuren en alle maten. Daarnaast zijn er de alom bekende Fully Fashioned Nylonkousen met een Cuban of een Point Heel in de kleuren Bronze, Black, Chocolat en Natural.

Groot nieuws is de uitbreiding van de collectie nylons met een aantal bijzondere uitvoeringen. Zo zijn er als eerste de Fully Fashioned Nylonkousen met Point Heel in de kleur Silver (LIMITED EDITION) met een prachtige glans. Een andere unieke verschijning zijn de Fully Fashioned Nylonkousen in Cuban Heel met een zwarte Contrast Naad.

In Nederland zijn deze kousen geïntroduceerd door en verkrijgbaar bij Stockings To Go Beenmode.

Nylonkousen van GIO

Over de auteur

Annebel

Momenteel bestaat het team van My-Elegance uit Annebel en Ernst.
Samen met bijdrage’s, die wij van diverse personen en groepen mochten ontvangen, hebben we deze site opgezet om de echte nylonkous en de bijbehorende elegantie te promoten.
Wij zijn er van overtuigd dat het geheel van echte nylonkousen en stijlvolle lingerie een element toevoegd aan je levenstijl die veel charme, zelfvertrouwen en voldoening oplevert.
We hopen met deze site de drempel naar het respectvol dragen van echte (nylon-)kousen te kunnen verlagen zodat nog veel meer mensen hiervan kunnen genieten. Dit geldt zeker in de eerste plaats voor de draagster van dit waardevolle kledingstuk.